• تعداد خروجی محافظ برق: تعداد خروجی در محافظ برق، بستگی به تعداد لوازم برقیای دارد که قصد اتصال آنها به محافظ برق را دارید.
محافظ برق یک وسیله برای محافظت از وسایل برقی منزل در برابر نوسانات و اختلالات جریان برق است. این وسیله امنیت لوازم برقی موجود در خانه و محل کار را تامین میکند و ما را را در برابر خسارتهای جانی و مالی ایمن میکند.
اما اگر بخواهیم محافظ ها را بر حسب نوع کاربردشان دسته بندی نماییم، به دلیل آنکه هر دستگاه از توان و ولتاژ مختلفی برخوردار می باشد، برای محافظت از آنها سعی می شود تا از محافظ های مختلف که دارای ولتاژ های گوناگونی می باشند استفاده گردد.
اگر جریان وارد شده به محافظ خیلی شدید باشد، ممکن است محافظ ذوب شود. پس به این نکته توجه کنید که اگر محافظ بوی سوختگی میدهد، خاصیت حفاظتی خودش را از دست داده است.
بهطور کلی، محافظها همه یک ماموریت دارند و آن جلوگیری از ورود ولتاژهای ناخواسته و آسیبزن به دستگاه است. اما، بهطور کلی برای بعضی دستگاهها مانند یخچال و فریزر که باید همیشه در برق باشند یک نوع محافظ توصیه میشود و برای دستگاههایی که تمام مدت استفاده نمیشوند مانند شارژرها و اداپتورها یا تلویزیون، نوع دیگری از محافظ برق توصیه میشود.
خب حالا فرض کنید که ما هیچ کدام از دستگاه محافظ ولتاژ بالا را نداریم و می خواهیم با وسایل موجود یک محافظ پشت کنتوری بسازیم تا از تمام وسایل برقی منزل ما محافظت کند.
علاوه بر این میتواند جهت حفاظت از باتریهای ادوات قابل شارژ نیز مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین بخوانید: راهنمای خرید محافظ برق صوتی و تصویری و کامپیوتر + معرفی بهترین ها
اشغال فضای بیشتر: محافظ برقهای ورودی ساختمان فضای نسبتاً زیادی را اشغال میکنند.
۳. آیا website محافظ برق ورودی باعث افزایش مصرف برق می شود؟ نه، محافظ برق ورودی عملکرد مصرف برق را تغییر نمی دهد و تنها وظیفه اش محافظت از تجهیزات الکتریکی در برابر ولتاژهای نامناسب است.
۱- محافظ برق چیست؟ محافظ برق وسیلهای است که از دستگاههای الکتریکی در برابر نوسانات برق محافظت میکند.
با این حال، نوسانات و افت ولتاژ می تواند به این وسایل آسیب برساند و خسارات مالی زیادی را به همراه داشته باشد.
امکانات: برخی از محافظ برقها دارای امکانات اضافی مانند محافظ نویز، محافظ اتصال کوتاه و … هستند.
شکل ۲- یک نمونه محافظ برق دیجیتال نحوه عملکرد محافظ برق